Raam

Het merk Jippie's heeft diverse producten voor de veiligheid van uw kindje bij ramen; raamhek, raamkierset en raamsluiters.

Er zijn geen producten gevonden.

Raambeveiliging

Kleine kinderen gaan graag op onderzoek uit. Helaas gaat het dan vaak mis. Bescherm kinderen in uw huis tegen ongelukken. Zorg bijvoorbeeld dat ze kastjes waar schadelijke stoffen in zitten niet open kunnen maken, bescherm de trap met een traphekje en maak uw keuken kidsproof. Ook heel belangrijk is dat kinderen niet uit het raam kunnen vallen. Speciale raambeveiliging zorgt dat uw kind veilig binnen blijft. Kijk op Leef.nl welke producten er allemaal zijn om uw huis kindvriendelijke en veilig te maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen