Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Jippie\'s (2)

Stopcontact

Met speciale stopcontactbeveiligers voorkomt u dat uw kindje iets in het stopcontact kan stoppen en onder stroom komt te staan.

2 Producten
Terug naar boven

Stopcontactbeveiliging

Stopcontacten zijn erg spannende objecten voor kleine kinderen. Bovendien kan een kind er vaak gemakkelijk bij, ze zitten immers laag bij de grond. Met een afdekplaatje of speciale wandcontactdoos voorkomt u dat uw kind iets in het stopcontact kan stoppen en onder stroom komt te staan. De plaatjes zijn we zo gemaakt dat u door te draaien er gewoon een stekker in kunt steken. Kijk op Leef.nl welke veiligheidsproducten er nog meer zijn en maak uw huis ook veilig voor kinderen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen