Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Jippie\'s (2)

Tafelhoeken

Tafelhoeken zijn vaak scherp. Uw kindje zou zich er flink aan kunnen bezeren. Dit kunt u voorkomen met tafelhoeken die u op de hoeken van de tafel plaatst.

2 Producten
Terug naar boven

Scherpe hoeken

Kinderen worden groot met vallen en opstaan. Stoten aan de hoek van de tafel komt helaas heel veel voor. Vallen tegen een scherpe punt of hoek van een tafel kan echt hard aankomen. Daarbij kan het kinderhoofdje behoorlijke schade oplopen. Zelfs volwassenen stoten zich wel eens aan tafelhoeken. Met super zachte tafelhoekjes is dat probleem opgelost. Ze zijn gemaakt van foam materiaal is dat het zich goed laat verlijmen. U en uw kinderen kunnen met deze voorzorgsmaatregel in ieder geval geen nare ongelukjes meer krijgen aan tafelhoeken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen