Jippie's foam tafelhoekjes

Jippie's foam tafelhoekjes zijn super veilige, zachte tafelhoekjes die kunnen worden bevestigd met behulp van dubbelzijdige tape.


* Verplichte velden

Vanaf  4,95
Aantal:

Jippie's foam tafelhoekjes

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Jippie's foam tafelhoekjes zijn super veilige, zachte tafelhoekjes die kunnen worden bevestigd met behulp van dubbelzijdige tape.

Veiligheid: 
Het spreekwoord zegt dat men groot wordt met vallen en opstaan. Een veelvoorkomende val is tegen een tafel of ander scherp voorwerp in de woonkamer. Een val tegen een scherpe punt of hoek van een tafel kan hard aankomen. Een kinderhoofdje kan dan behoorlijke schade oplopen. Er zijn hoeken op een vervelende plaats waar wij als volwassenen ons al aan hebben gestoten, maar die voor kinderen extra gevaarlijk zijn. Met dit super zachte tafelhoekje is dat probleem opgelost. Deze hoekjes zijn in 2 kleuren leverbaar. Een voordeel van het foam materiaal is dat het zich goed laat verlijmen.

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing:

  • Ondergrond moet goed schoon en vetvrij zijn. 
  • Bepaal de positie van het tafelhoekje. U kunt het aan de bovenkant maar ook aan de onderkant van het tafelblad bevestigen. Bedenk dat het kind zich ook aan de ONDERKANT van een hoek kan stoten. 
  • Verwijder het schutvel van het tafelhoekje en druk het hoekje stevig aan. 
  • Na 48 uur zit de tape pas goed en hecht deze optimaal.

Inhoud

4 stuks wit of zwart

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
  • Geschikt voor: binnen
  • Montage: lijmen (dubbelzijdige tape bijgeleverd)
  • Aantal: 4 stuks
  • Let op: Niet gebruiken bij open vuur (kachel of haarden). De dubbelzijdige tape geeft een goede hechting op bijna elk oppervlak, maar sommige meubels hebben een finish die zich niet laat verlijmen (o.a. als de oppervlakte geolied is of met was behandeld is).  

Merk

Jippie\'s

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen