Traphekjes

Een traphekje bovenaan de trap is onmisbaar. Maar ook onderaan de trap kan het een goed idee zijn. Zonder traphekje kan uw kindje beginnen aan de klim naar boven en vervolgens naar beneden vallen. Voorkom dit liever en ga altijd samen naar boven.

Er zijn geen producten gevonden.

Traphekjes

De trap is een van de meest gevaarlijke plekken in het huis. Een klein kind ziet geen gevaar en kan heel gemakkelijk van de trap af vallen. Bescherm de trap daarom altijd met een traphekje. Sluit het hekje ook als het kind slaapt, zodat het wanneer het uit bed komt ook niet van de trap kan vallen. Laat verder uw trap niet vol met spullen staan, u of uw kind kunnen er dan gemakkelijk over struikelen. Voor iedere vorm en soort trap zijn er hekjes verkrijgbaar. Kijk op Leef.nl welk hekje bij uw trap past.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen