Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3

Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3 is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Het sluit perfect aan op Hero Baby Nutrasense Standaard 2.

 16,60
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als peuter wordt de wereld van uw kindje steeds groter en kan hij ook steeds meer zelf. Buiten spelen in de zandbak, samen leren spelen, maar ook een voorkeur ontwikkelen voor smaken. Uw kindje heeft ook op deze leeftijd nog specifieke voedingsbehoeften. Daarom hebben we Hero Baby Nutrasense Peutermelk ontwikkeld. Hero Baby Nutrasense Peutermelk 3 is een Peutermelk geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Het sluit perfect aan op Hero Baby Nutrasense Standaard 2.

Inhoud

700 gram

Merk

Hero Baby

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen