Calcium

Wanneer een kindje helemaal geen zuivelproducten eet of drinkt, is de kans groot dat het te weinig calcium binnenkrijgt. Optimax Kinder Calcium is een voedingssupplement met calcium en vitaminen D3 en K1.

Er zijn geen producten gevonden.

Calcium voor kinderen

Kinderen groeien hard, goede voeding is daarom erg belangrijk. De botten van kinderen hebben vrij veel calcium nodig om te groeien. Nu zijn niet alle kinderen even goede eters. Kinderen die weinig zuivelproducten binnen krijgen kunnen als aanvulling supplementen gebruiken. Calcium is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten van kinderen. Daarnaast draagt het bij aan de instandhouding van sterke tanden. Kijk op Leef.nl naar alle voedingssupplementen voor kinderen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen