Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Hero Baby (2)
  2. Nannycare (1)
  3. Nutricia (4)

Flesvoeding

Hier vindt u verschillende soorten en merken flesvoeding voor kindjes vanaf tien maanden. Van de standaard voeding tot voeding op basis van geitenmelk van de merken Kabrita, Babybio en Nannycare.

7 ProductenFlesvoeding

Gewone melk bevat veel goede dingen, maar een peuter ontwikkelt zich snel en kan extra bouwstoffen, vitamines en mineralen goed gebruiken. Deze extra voedingsstoffen zitten niet voldoende of juist teveel in gewone koemelk. Speciale flesvoeding voor peuters sluit daarom beter aan op de behoefte van peuters. Het is belangrijk om een goede flesvoeding te kiezen waar alles in zit wat uw kindje nodig heeft. Bij Leef.nl vindt u flesvoeding van de beste merken die volwaardige voeding zijn voor uw kind.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen