Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dagravit (1)
  2. Davitamon (2)
  3. Metagenics (2)
  4. Natures Plus (1)
  5. Optimax (1)
  6. Orthica (1)
  7. Salus (1)
  8. Vitals (1)

Multivitamines

Wanneer uw kinderen weinig of erg eenzijdig eten maakt u zich misschien zorgen of ze zo alle voedingsstoffen wel binnenkrijgen. Met een multivitamine speciaal voor kinderen krijgen ze alle vitaminen en mineralen die ze nodig hebben. Er zijn vrolijke kauwtabletten met een lekkere smaak en drankjes.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Multivitamines voor kinderen

Vitamines zorgen ervoor dat ons lichaam gezond blijft, maar de meeste vitamines kunnen niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Multivitamines zijn er ter ondersteuning van de dagelijkse voedingsbehoefte van kinderen. Meestal bevatten ze de vitamines A, B, C, D en E. Soms zijn multivitamines ook aangevuld met essentiële mineralen. Multivitamines voor kinderen zijn speciaal afgestemd op hun behoefte aan vitamines en mineralen, zodat ze altijd binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen