Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Optimax (1)

Vetzuren

Om voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen zouden we twee keer per week vette vis moeten eten. Veel mensen en ook kinderen komen hier niet aan. Door een supplement te gebruiken zijn uw kinderen verzekerd van voldoende inname van omega-3 vetzuren DHA en EPA. 

1 product
Terug naar boven

Vetzuren voor kinderen

Meervoudig onverzadigde vetzuren, ook wel omegavetzuren genoemd, vervullen in ons lichaam veel verschillende functies. Omega-3 en omega-6 vetzuren zijn essentiële vetzuren, wat wil zeggen dat ons lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken. Soms lukt het kinderen niet om voldoende vetzuren via de voeding binnen te krijgen. Het nemen van voedingssupplementen kan dan gewenst zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen