Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. AOV (1)
  2. Dagravit (2)
  3. Davitamon (3)
  4. Service Apotheek (1)

Vitamine D

De Gezondheidsraad adviseert alle kinderen onder de 4 jaar dagelijks 10 mcg vitamine d te nemen. Ook aan oudere kinderen die een donkere huid hebben of onvoldoende buiten komen wordt 10 mcg vitamine d aangeraden.

7 ProductenVitamine D voor kinderen

Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Tijdens de donkere dagen kan een aanvulling daarom nodig zijn. Vitamine D zorgt voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam. Het speelt ook een rol bij de weerstand en bij een goede werking van de spieren. Kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij hen vindt namelijk de opbouw van botten en tanden zeer snel plaats. Vitamine D supplementen zorgen voor de ontwikkeling van sterke botten en tanden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen