Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Huggies (2)
  2. Marbet (2)

Bedplassen

Er zijn speciale luiers voor grotere kinderen die ’s nachts nog niet zindelijk zijn. Deze absorberen goed en zijn gemaakt van ademend materiaal dat op een gewone onderbroek lijkt. De luiers zitten prettig en ritselen niet. Met een plaswekker kunt u uw kind trainen om op tijd naar het toilet te gaan. Is uw kind zo goed als zindelijk en wil het geen luier meer om? Gebruik dan een onderlegger om het bed te beschermen.

4 Producten
Terug naar boven

Bedplassen

Als een kind van 5 jaar of ouder nog in bed plast spreken we van bedplassen. Natuurlijk is dat niet de bedoeling en moet er worden gezocht naar een manier om dit te stoppen. Zolang een kind nog in bed plast zijn er speciale broekjes die de urine absorberen. Deze broekjes bieden het kind 's nachts bescherming tegen bedplassen en zorgen voor droge nacht. Als een kind nog maar af en toe in bed plast is een matrasbeschermer voldoende. Leef.nl heeft ook plaswekkers die helpen zindelijk te worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen