Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Samenwerkende Apothekers (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Noscapine (1)

Hoest

De SAN verzachtende hoestsiroop en de Natterman Melrosum siroop kunnen al bij kinderen vanaf 3 maanden gebruikt worden. Vanaf 2 jaar kunnen er ook hoestdranken met een slijmoplossende werking gebruikt worden (met broomhexine of Fluimucil junior) en vanaf 3 jaar hoestdranken met een hoestprikkeldempend effect (met noscapine). 

1 product
Terug naar boven

Hoest bij jonge kinderen

Wanneer u kind veel moet hoesten maakt u zich waarschijnlijk al snel ongerust. Bovendien houdt hoesten u en uw kind ’s nachts uit de slaap. Kunt u het nog even aankijken of moet u meteen de dokter bellen? En kunt u zelf iets doen? De oorzaak van hoesten is meestal een onschuldige virale infectie. Bij kinderen is dit meestal een infectie met een griepvirus of het RS-virus. Soms is er sprake van een bacteriële infectie. Ook irriterende stoffen, zoals tabaksrook, kunnen een oorzaak zijn dan uw kind moet hoesten. Hou het in ieder geval goed in de gaten en bel de arts wanneer u het niet vertrouwt. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen