Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dr. E.J. Swaab (1)
  2. VSM (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Zinkoxide (1)

Huid

Eczeem, waterpokken en blauwe plekken door vallen of stoten komen veel voor bij kinderen. Voor de verzorging van de huid hierbij heeft Leef.nl speciale producten in het assortiment.

2 Producten
Terug naar boven

Verzorging van de kinderhuid

De huid van een kind kan soms beschadigd of geïrriteerd raken. Door vallen en stoten kunnen zij kneuzingen, blauwe plekken, zwellingen of lichte schaafwondjes oplopen. Om de huid te helpen zich te herstellen zijn er speciale zalfjes en crèmes voor kinderen. Een kinderhuid droogt sneller uit dan onze huid en is daardoor ook gevoeliger voor irritaties van buitenaf. Daarom zijn er producten om huidbeschadigingen, zoals eczeem, te behandelen. Houdt jonge kinderen zoveel mogelijk uit de zon, om beschadigingen te voorkomen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen