KidsClin Coolmousse

Vermindert de jeuk bij waterpokken bij uw kindje.


 17,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

KidsClin Coolmousse

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

KidsClin CoolMousse is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken bij kinderen. Bij het aanbrengen van dikke crèmes en zalfjes kunnen de blaasjes makkelijk openspringen. Het lichte KidsClin schuim daarentegen is leuk en zachtjes aan te brengen op alle gevoelige en jeukende plekjes. Het verkoelt de huid en stilt de jeuk onmiddellijk, zodat uw kindje minder hóeft te krabben. Aanbrengen mag zo vaak als nodig is om de jeuk te verlichten en krabben te helpen voorkomen.

Gaat ontstekingen en littekens tegen
De unieke natuurlijke bacterieblokker in KidsClin voorkomt dat de open wondjes gaan ontsteken en littekens achterlaten. Tijdens een infectie met waterpokken is het afweersysteem van de huid vaak wat lager dan normaal. KidsClin ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid en versnelt het natuurlijke genezingsproces.

Aloë barbadensis
KidsClin Waterpokken bevat onder meer het gepatenteerde 2QR-complex. Dit is een werkzaam bestanddeel, afkomstig van de Aloë barbadensis plant (Aloë vera).
2QR blokkeert het nestelen van schadelijke bacteriën en helpt hiermee infecties voorkomen. Bovendien ondersteunt 2QR het natuurlijke genezingsproces van de huid. Naast 2QR bevat KidsClin een aantal andere ingrediënten om de huid te verkoelen en te verzachten. KidsClin heeft een milde en aangename geur dankzij de lavendel- en kamille-extracten.

Te gebruiken bij

  • Waterpokken

Productvoordelen

KidsClin Waterpokken verlicht de symptomen van waterpokken.

  • Geeft directe verlichting van de jeuk 
  • Biedt snelle verkoeling en verzachting 
  • Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces 
  • Makkelijk aan te brengen 
  • Bevat natuurlijke ingrediënten

Dosering

Breng KidsClin Waterpokken CoolMousse ten minste driemaal daags aan of wanneer verlichting gewenst is. Voor extra verkoelende verlichting bewaart u KidsClin in de koelkast.

Gebruiksadvies

Wrijf het schuim zachtjes in de huid. Het lichte, zachte schuim wordt snel door de huid opgenomen.

Bevat geen

Irriterende chemicaliën of gifstoffen

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

  • Vaker aanbrengen van het schuim vergroot de werkzaamheid. KidsClin Waterpokken verlicht de jeuk en beschermt de huid, waardoor de neiging tot krabben vermindert en het risico op bacteriële infecties afneemt.

Merk

KidsClin

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen