Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Assy (1)
 2. Eco Kid (4)
 3. Nisska (1)
 4. Nyda (3)
 5. Prioderm (3)
 6. Samenwerkende Apothekers (1)
 7. Urtekram (1)
 8. XTLuis (1)
Hoofdbestanddeel
 1. Dimeticon (4)

Luizen

Advies bij hoofdluis

Hoofdluis wordt behandeld door het haar dagelijks, op een bepaalde manier, gedurende 2 weken te kammen met een luizenkam. Dit is uiteindelijk net zo effectief als behandeling met antihoofdluismiddelen. Toch willen veel mensen liever meteen een luizendodend middel gebruiken. Ook daarbij is het de bedoeling dat u ernaast gedurende twee weken dagelijks kamt met een luizenkam.  

17 Producten


 1. 1
 2. 2

Hoofdluis bij kinderen

Hoofdluizen zijn krabachtige parasieten van ongeveer drie millimeter. Ze leven van kleine beetjes bloed die ze opzuigen uit de hoofdhuid. Vooral kinderen zijn het slachtoffer van hoofdluizen, omdat zij vaak dicht bij elkaar zitten, waardoor de hoofdluizen gemakkelijk van het ene naar het andere hoofd lopen. Hoofdluis brengt geen ziekten over, maar veroorzaakt wel een vervelende jeuk. Voor het verwijderen van hoofdluizen en neten is een zogenaamde netenkam met metalen tanden nodig. Ook kan gekozen worden voor een behandeling met een anti-luizenmiddel.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen