Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nisska (1)
  2. Nyda (1)
  3. Prioderm (1)

Luizenkammen

Kammen, kammen, kammen. Elke dag gedurende twee weken. Wanneer uw kind luizen heeft, is dat het advies. Een goede luizenkam is hierbij onmisbaar. Leef.nl heeft de beste luizenkammen.

4 Producten
Terug naar boven

Luizen kammen

Hoofdluis kan een echte plaag zijn, waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Om die nare luizen te verwijderen is een goede luizenkam, die zowel neten als luizen verwijdert, absoluut onmisbaar. Na behandeling met een luizenshampoo, -lotion, -spray of –gel is het kammen geblazen. Het haar dient regelmatig gekamd te worden met de luizenkam totdat er totaal geen luizen of eitjes meer te bespeuren zijn. Er zijn ook handige setjes verkrijgbaar waar zowel een middel tegen luizen inzit als een luizen/netenkam. Bekijk het aanbod op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen