Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Prioderm (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Dimeticon (1)

Luizendodende middelen

Er zijn verschillende luizendodende middelen te koop, met verschillende werkzame stoffen. De voorkeur van onze apothekers gaat naar een middel met dimeticon. Dimeticon vormt een laagje om de hoofdluis zodat de hoofdluis stikt. Het is dus geen bestrijdingsmiddel, daardoor kan er geen resistentie voor ontstaan. 

2 Producten
Terug naar boven

Luizen bestrijden

Wanneer u luizen ontdekt op het hoofdje van uw kind wilt u die uiteraard zo snel mogelijk bestrijden. Niet alleen luizen maar ook de neten moeten worden verwijderd om echt van het probleem verlost te zijn. U vindt bij Leef.nl meerdere goede producten die luizen doden. .Volg hierbij altijd nauwgezet de instructies op. Daarna moet u enige tijd goed kammen om ervoor te zorgen dat eitjes worden verwijderd. Een goede kam heeft tanden die zo dicht bij elkaar staan dat de luizen niet kunnen ontsnappen en dat door het kammen het haar niet uitgetrokken wordt. De luizenkam heeft stompe punten om te voorkomen dat de huid beschadigd wordt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen