NYDA plus met kam-applicator

Nyda wordt gebruikt voor de fysische behandeling van hoofdhaar waarop zich hoofdluis bevindt (pediculosis capitis).

 19,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

NYDA plus met kam-applicator

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

NYDA wordt gebruikt voor de fysische behandeling van hoofdhaar waarop zich hoofdluis bevindt (pediculosis capitis). Bij gebruik volgens de instructies is NYDA tevens afdoende tegen larven en eitjes (neten). NYDA bevat geen schadelijke insecticiden. De vloeistof dringt diep door in de ademhalingsorganen van luizen, larven en eitjes, waardoor ze stikken. Gezien de fysische werking kunnen luizen geen resistentie ontwikkelen.

Te gebruiken bij

  • Hoofdluis

Gebruiksadvies

Vóór de behandeling: 
Controleer bij ieder gezinslid al het hoofdhaar met de NYDA luizen- en netenkam. Behandel iedereen die luizen heeft op dezelfde dag, zodat de luizen niet terugkomen. Eventuele klitten kunnen vóór de behandeling met een gewone kam worden verwijderd. De kam moet naderhand goed worden schoongemaakt.

 

1. Het droge haar bij de haargrens grondig met NYDA besproeien en in het haar inmasseren
2. Laat NYDA 1 uur inwerken
3. Na 1 uur kunt u de gestikte luizen met een luizenkam uitkammen
4. Uitwassen met gewone shampoo
5. Controle van de behandeling

Zie voor meer instructies de bijsluiter.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen kunnen door een van de bestanddelen van het product allergische huidreacties in gang worden gezet, die zich uiten als een ontsteking, een zwelling, roodheid of uitslag.

Zwangerschap / Borstvoeding

NYDA mag niet worden gebruikt bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en bij kinderen tot twee jaar; met deze groepen patiënten is nog niet voldoende ervaring opgedaan.

Contra-indicaties

NYDA mag niet worden gebruikt bij mensen van wie bekend is dat ze overgevoelig zijn voor bestanddelen van het middel. Mochten zich allergische huidreacties voordoen, dan dient de behandeling met NYDA direct te worden gestaakt.

Samenstelling

Dimeticon, middellangeketentriglyceriden, jojobawas, geurstoffen.

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

NYDA is alleen voor uitwendig gebruik.
Bij het gebruik van NYDA dient u ervoor te zorgen dat de vloeistof niet in contact komt met de ogen of slijmvliezen (neus en keel). Als de vloeistof per ongeluk toch in de ogen terechtkomt, dienen deze gedurende 10 tot 15 minuten met overvloedig water te worden gespoeld. Raadpleeg uw drogist, apotheker of arts als de irritatie aanhoudt.
NYDA niet inademen.
NYDA zou kunnen reageren met bepaalde haarverzorgings- en haarkleurproducten.
Aangezien een aantal bestanddelen ontvlambaar zijn, mag NYDA niet in de buurt van open vuur of gloeiende voorwerpen (ook b.v. een föhn) gebruikt worden. Houd NYDA ver uit de buurt van hitte- en ontstekingsbronnen en rook niet tijdens de behandeling.

Merk

Nyda

Hoe te bewaren

Niet bewaren boven 25°C. NYDA niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum zoals vermeld op de verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen