Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Aromed (1)
  2. Infacol (1)
  3. Orthica (1)

Maagdarmkanaal

Buikpijn bij kinderen kan verschillende oorzaken hebben. Het is afhankelijk van de oorzaak of u zelf wat kunt doen. Er zijn situaties dat u het beste contact op kunt nemen met de huisarts. In 60% van de gevallen met chronische buikpijn is er echter geen oorzaak te vinden. Belangrijk is altijd om voldoende te drinken, bewegen en vezels te eten. U kunt uw kind paracetamol geven bij buikpijn om de klachten te verminderen. Een warmteband kan verlichting bieden. In geval van worpjes is een kuur met mebendazol aangewezen.

3 Producten
Terug naar boven

Buikklachten bij kinderen

Bij jonge kinderen kan door spanning of ziekte buikpijn ontstaan. Als kinderen last hebben van buikpijn ligt de oorzaak vaak bij problemen in het maagdarmkanaal. Een kind kan bijvoorbeeld last hebben van diarree of verstopping. Om een kind snel van de buikpijn af te helpen zijn er producten die het maagdarmkanaal helpen zich te herstellen. Bij pijn door darmkrampen kan een warmteband verlichting brengen. Zonder pijn, maar wel heel vervelend zijn wormpjes in de ontlasting. Producten hiervoor helpen dit probleem snel oplossen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen