Orthica Orthiflor Junior

Orthica Orthiflor Junior helpt bij de opbouw van een evenwichtige darmflora.


 39,85
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Orthica Orthiflor Junior

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Orthiflor Junior is voor gebruik vanaf het moment van bijvoeden of na gebruik van Orthiflor Start tot de leeftijd van ongeveer zes jaar. Orthiflor Junior bevat een probioticamix met zes verschillende bacteriestammen en is het kinderproduct in de Orthiflor-serie.

Productvoordelen

  • Geschikt voor vegetariërs.

Dosering

De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf het moment van bijvoeden tot zes jaar is 2 gram per dag (anderhalf maatschepje). Voor een optimaal effect het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, doorroeren en opdrinken. De aanbevolen dagdosering voor jonge kinderen kan ook worden toegevoegd aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C). Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Samenstelling

Rijstzetmeel, maltodextrine en natuurlijk eiwit-iosolaat en een bacteriecultuur (Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius en Lactococcus lactis).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

70 gram

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Merk

Orthica

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, koel en droog bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen