Luuf Verkoudheidsbalsem Kind

Verlicht de verschijnselen van verkoudheid. 6,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Luuf Verkoudheidsbalsem Kind

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Luuf Verkoudheidsbalsem (voor kinderen) is een zalf voor inhalatiedamp voor kinderen vanaf 3 jaar. De balsem is een zalf van vluchtige oliën en aromatische stoffen en werkt na inhaleren door de neus. Een gedeelte van de vluchtige oliën wordt ook door de huid opgenomen. Het inhaleren van dampen, die vrijkomen door lichaamswarmte wordt als verlichtend ervaren. Luuf Verkoudheidsbalsem (voor kinderen) wordt gebruikt bij verkoudheidsverschijnselen.

Te gebruiken bij

  • Verkoudheid

Dosering

Kinderen vanaf 3 jaar en ouder: Wrijf 's morgens en 's avonds borst, rug en hals van het kind in met 5 à 10 ml (= 1 à 2 theelepeltjes) Luuf Verkoudheidsbalsem (voor kinderen), daarna kunt u de ingewreven plaatsen met flanellen doeken of warme kleding bedekken.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Luuf Verkoudheidsbalsem (voor kinderen) bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. Bij overgevoeligheid zijn huidirritaties en astma-achtige reacties mogelijk. Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tijdens de periode van borstvoeding mag Luuf Verkoudheidsbalsem alleen op die plekken toegepast worden, waarmee de zuigeling niet in aanraking kan komen.

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

  • bij zuigelingen en kleuters tot 3 jaar omdat menthol levensbedreigende benauwdheidsverschijnselen kan veroorzaken
  • bij patiënt met astma bronchiale of andere aandoeningen van de ademhalingswegen die met een duidelijke overgevoeligheid van de ademhalingswegen gepaard gaan

Smaak

Menthol

Samenstelling

De werkzame bestanddelen per 100 g zijn: Kamfer 5,00 g, Menthol 2,75 g, Eukalyptusolie 1,50 g, Terpentijnolie 5,00 g. De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Thymol, Nootmuskaatolie, Cederolie, zachte paraffine wit en harde paraffine.

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Wees allert bij het gebruik van dit middel op de volgende punten:

  • vermijd contact met ogen, slijmvliezen of beschadigd huid bij gebruik
  • vermijd gebruik indien overgevoeligheid is bekend voor een van de bestanddelen (zoals kamfer)
  • slik dit middel niet in

Merk

Luuf

Hoe te bewaren

Luuf Verkoudheidsbalsem (voor kinderen) buiten bereik en zicht van kinderen houden. In de originele buitenverpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen