Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Daro (1)

Ogen

Vieze oogjes kunnen worden gereinigd met ampullen zoutoplossing. Verder vindt u hier oogpleisters in verschillende maten en met verschillende afbeeldingen. Oogpleisters worden gebruikt bij de behandeling van een lui oog of van scheelzien.

1 product
Terug naar boven

Oogpleisters

Oogpleisters worden bij kinderen gebruikt die behandeld worden voor amblyopie (lui oog) door strabismus (scheelzien). De pleister wordt over het voorkeursoog geplakt en stimuleert het zwakkere oog om te werken. Goede oogpleisters zijn zo gemaakt dat het kind er zo min mogelijk van voelt. In het midden hebben ze meestal een niet-klevend gedeelte wat niet aan het oog kan gaan plakken door oogafscheiding. Speciaal voor het kind zijn de oogpleisters voorzien van leuke afbeeldingen. Bij Leef.nl vindt u allerlei producten voor de verzorging van de ogen van uw kind.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen