Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Healthypharm (1)
  2. Panadol (1)
  3. Samenwerkende Apothekers (1)
  4. Service Apotheek (1)
  5. Sinaspril (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Paracetamol (5)

Pijnstillers

De meest geschikte en dus meest gebruikte pijnstiller voor kinderen is paracetamol. Paracetamol voor kinderen is verkrijgbaar als zetpil, drank of kauwtablet. Wanneer naast een pijnstilling ook een ontstekingsremmend effect gewenst is, is Nurofen drank bij kinderen een optie. De dosering hangt af van leeftijd en gewicht; lees daarom de bijsluiter goed door.

6 Producten
Terug naar boven

Pijnstillers voor kinderen

Kinderen hebben een veel lagere dosering pijnstillers nodig dan volwassenen. Toedienen in tabletvorm is bij kinderen ook vaak lastig. Daarom zijn er voor kinderen speciale pijnstillers afgestemd op hun behoefte. Voor kinderen tot drie jaar is paracetamol vaak de beste keus. Naast pijnstillend werkt paracetamol ook koortsverlagend. Bij oudere kinderen worden soms ook pijnstillers gebruikt met ibuprofen als werkzame stof. Bij matige pijn wordt ook voor oudere kinderen paracetamol (bijvoorbeeld als zetpil) verkozen boven de ontstekingsremmende pijnstillers, onder andere omdat ze de maag kunnen irriteren.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen