Rust

Een koud bedje slaapt niet lekker. Door er een warme kruik in te leggen wordt het bed voorverwarmd. Kinderen vanaf 1 jaar mogen de Sleepzz junior Rust- en Slaapsiroop gebruiken om een goede nachtrust te bevorderen. 

Er zijn geen producten gevonden.

Lekker slapen

Goed slapen is vooral belangrijk voor de ontwikkeling en groei van een kind. Daarnaast voelen kinderen zich overdag fit na een goede nachtrust, kunnen ze zich beter concentreren en zijn ze rustiger. Even belangrijk is de rust die ouders krijgen omdat hun kind goed slaapt. Om de slaap te bevorderen zijn er middelen die rustgevend werken, zoals een siroop. Een ouderwetse kruik in een nieuw jasje kan ook helpen de slaap te laten komen. Zo kan makkelijker in slaap gevallen worden en krijgt een kind de rust die hij nodig heeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen