Moeder

Speciaal voor de vrouw die moeder wilt worden of net moeder geworden is hebben wij een groot assortiment verschillende producten die haar ondersteunen. Van borstvoedingsproducten tot zwangerschapstest, u vindt het in onze webshop.

42 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten voor (aanstaande)moeders

Moeder worden is misschien wel de mooiste tijd van uw leven. Maar bij een zwangerschap, bevalling en de verzorging van een kindje komt heel veel kijken. En daar komt nog bij dat u daar allemaal maar heel weinig ervaring mee hebt. Speciaal voor moeders zijn er daarom allerlei producten die het moederschap makkelijker kunnen maken, zodat u ongestoord van uw zwangerschap en uw kindje kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan een kraampakket, zwangerschapstesten of heerlijke babyverzorgingsproducten. Bekijk het grote assortiment producten voor moeder en kind op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen