Medela Hydrogel Pads

Hydrogel Pads zijn gelkompressen die zorgen voor verlichting als u last hebt van tepelkloven en pijnlijke tepels.  14,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Medela Hydrogel Pads

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Hydrogel Pads zijn gelkompressen die zorgen voor verlichting als u last hebt van tepelkloven en pijnlijke tepels. Plaats het kompres gewoon op de huid. Dit zal prettig aanvoelen en de koelte van de Hydrogel pad zorgt er meteen voor dat u minder pijn ervaart. De Hydrogel Pads hydrateren en verzachten uw huid en verlichten op die manier pijn aan de tepels tussen de voedingen. Omdat het vochtgehalte in de huid goed op peil gehouden wordt, creëren de Hydrogel Pads ideale omstandigheden voor het genezingsproces.

Te gebruiken bij

  • Tepelkloven
  • Pijnlijke tepels

Gebruiksadvies

Houd om de verzachtende werking te versterken de gelkant van de pad onder koud stromend water (1-2 seconden), schud het overtollige water af en leg de pad 2 minuten opzij. Niet vaker dan tweemaal per dag afspoelen.

Samenstelling

Water, glycerol, polymeer

Inhoud

4 stuks

Meer informatie

Als gelpad troebel wordt, gooi hem dan weg en gebruik een nieuwe.

Merk

Medela

Hoe te bewaren

Bewaar gelpads op een koele, droge plaats. Voor een sterker koelende werking kunnen de gelpads in de koelkast worden bewaard.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen