Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Duodent (2)
  2. GUM (1)
  3. Jordan (2)
  4. Lactona (1)
  5. Sensodyne (1)
  6. TePe (2)
  7. Vitis (2)

Mondverzorging

Met onze speciale kindertandenborstels wordt tandenpoetsen leuker! Ze hebben een kleinere kop dan normale tandenborstels, omdat de mond van een kind kleiner is, en hebben vaak een voor de leeftijd aansprekende afbeelding. Ook hebben wij speciale kindertandpasta's. En producten speciaal voor beugeldragers.


12 Producten


  1. 1
  2. 2

Mondverzorging voor kinderen

Voor kinderen zijn er tandpasta's die speciaal zijn ontwikkeld voor hun melkgebit. Deze tandpasta's beschermen het gebit van een kind goed tegen gaatjes. Omdat tandenpoetsen niet altijd vanzelf gaat, hebben de tandpasta's een aangepaste smaak die kinderen lekker vinden, maar die ze niet verleidt de tandpasta door te slikken. Laat kinderen lang genoeg poetsen, dat kan door gebruik te maken van bijvoorbeeld de flitspoetser. De verpakkingen met vrolijke afbeeldingen maken het poetsen van de tanden leuk voor het kind.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen