Leefit Multi mama

Dit voedingssupplement is voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven.


 25,70
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Leefit Multi mama

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit voedingssupplement is voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven. Leefit Multi mama voorziet in de behoefte aan vitaminen en mineralen tijdens een van deze fasen. De vitamine B6, B12 en foliumzuur (2 in 1 formule) zijn verpakt in een apart zuigtablet omdat de opname van B12 via de maag moeizaam kan verlopen. Door B12 te doseren in een zuigtablet wordt de maag ontzien. 

 

 

Te gebruiken bij

Om te voorzien in de behoefte aan vitaminen en mineralen van vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Productvoordelen

  • Hooggedoseerde, orthomoleculair samengestelde multi, specifiek afgestemd op de behoefte in de periode rondom de zwangerschap.
  • Een uitgebalanceerde formule die bijdraagt aan een goede inname van vitaminen en mineralen tijdens de periode rondom de zwangerschap voor de groei en ontwikkeling van het kindje en een goede conditie voor de aanstaande mama.
  • Bevat zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten; ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. 
  • Speciaal samengesteld voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het voedingspatroon. Alles wat je al uit je voeding haalt hoef je dus niet extra in te nemen.
  • Een combinatie van een tablet met vitaminen en mineralen en een apart zuigtablet met vitamine B6, B12 en foliumzuur (2 in 1 formule).
  • Voor een goede opname zijn vitamine B6, B12 en foliumzuur apart gedoseerd in de vorm van een zuigtablet, omdat de opname van vitamine B12 via de maag moeizaam kan verlopen. Door B12 te doseren in een zuigtablet wordt de maag ontzien.
  • De B6 B12 Foliumzuur zuigtabletten bevatten de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) samen me de actieve vormen van vitamine B12 (als dibencozide en methylcobalamine) voor een goede benutting in het lichaam.
  • Bevat een goede dosering vitamine A die met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap kan worden gebruikt. 

Dosering

1 x per dag 1 tablet en 1 x per dag 1 zuigtablet Voor een goede ondersteuning wordt geadviseerd te starten vanaf het moment dat wordt gestopt met anticonceptie en actief wordt geprobeerd om zwanger te worden.

Samenstelling

Ingrediënten

Mineralen, vitaminen, vulstof: microkristallijne cellulose, Lithothamnion calcareum, bioflavonoïden complex, druivenpit extract, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, tri-methyl glycine, co-enzym Q10*, glansmiddel: hypromellose, kleurstof: titaandioxide, astaxanthine, carotenoïden complex, kleurstof: ijzeroxide, antiklontermiddel: talk, bevochtigingsmiddel: polysorbaat, lycopeen, glansmiddel: bijenwas. 

Ingrediënten zuigtablet

Zoetstoffen: sorbitol en xylitol, vitaminen, smaakversterker: frambozenaroma, antiklontermiddelen: stearinezuur en magnesiumstearaat.

Inhoud

60tab+60ztab

Verpakkingsvorm

Tabelt en zuitablet

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen