Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Clearblue (1)
  2. Geratherm (1)

Ovulatietesten

Rond de veertiende dag van de menstruatiecyclus treedt er een eisprong op. Wanneer dit exact plaatsvindt verschit per vrouw en kan daarbij van maand tot maand varieren. Na de eisprong sterft de eicel snel af. Als u zwanger wilt worden moet daarom binnen een paar uur bevrucht zijn. Met een ovulatietest bepaalt u wanneer de eisprong plaatsvindt zodat u op het juiste moment seks kunt hebben.

2 Producten
Terug naar boven

Ovulatietesten

Wanneer u zwanger wilt worden is het erg prettig als u precies weet op welke dagen u het meest vruchtbaar bent. De kans op een zwangerschap wordt zo veel groter. In elke menstruatiecyclus zijn er slechts een paar dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als u dus zwanger wilt worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen intiem contact hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen