Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (4)
  2. Jippie\'s (1)
  3. Medela (2)

Accessoires

Voor babyvoeding

Allerlei handige accessoires zoals sterilisators voor flesjes, flesverwarmers, melkpoederdoosjes en diverse losse flesonderdelen.

7 ProductenAccessoires voor fopspenen en babyflesjes

Voor de voeding van baby's zijn veel verschillende producten verkrijgbaar. Allerlei soorten spenen, fopspenen, materiaal om flessen te reinigen en nog veel meer. Iedere moeder wil natuurlijk dat haar baby's goed drinkt. De juiste keuze van speen en fles zijn daarvoor heel belangrijk. Ook wanneer u borstvoeding en flesvoeding wilt combineren. Een speciale speen die lijkt op de tepel, is daarbij een grote hulp. Nog meer handige accessoires die nuttig kunnen zijn bij de flesvoeding van uw baby, bijvoorbeeld flessenborstels en flessentassen, vindt u op Leef.nl. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen