Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (4)
  2. Medela (5)
  3. Nuby (0)

Flessen

Voor de voeding van uw baby

Babyflesjes zijn er in zeer veel verschillende vormen en maten. Maak hier uw keuze. Vergeet ook niet een handige flessenwarmer en sterilisator te bestellen.

9 ProductenFles voor de baby

De beste babyvoeding is borstvoeding, maar er komt een moment dat er wordt overgestapt op flesvoeding of een combinatie van beide. Ook kan moedermelk gegeven worden via de fles. Babyflessen zijn speciaal afgestemd op de behoefte van een baby. Voor moedermelk zijn er speciale moedermelkflesjes om borstvoeding in te bewaren. Handig zijn bijvoorbeeld babyflessen met een borstkolf, waardoor u rechtstreeks in het flesje kunt kolven. De kleinste baby's drinken met een siliconenspeen en na negen maanden kan een baby door een tuitje drinken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen