Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (4)
  2. Medela (5)
  3. NUK (1)

Flesspenen

Voor babyvoeding

Spenen om de baby te voeden in verschillende soorten en maten. Van spenen voor pasgeborenen tot spenen voor speciale voeding. Maak hier uw keuze.

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Spenen voor baby's

Flesspenen zijn tepelvormige spenen, waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles. Flesspenen voor jonge baby's zijn zo gemaakt dat ze aanvoelen als een moederborst. Met een flesspeen regelt de baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Flesspenen stimuleren zo een gezonde voeding waardoor darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd. Bij Leef.nl vindt u flesspenen voor baby's van verschillende leeftijden. Oiok vindt u tal van accessoires zoals sterilisators, koeltassen en fopspenen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen