Bonusan Foliumzuur 1000 mcg plus

Bonusan Foliumzuur 1000 mcg plus is verrijkt met actieve methyl- en adenosyl-B12, voor een beter en direct effect.

 11,40
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Foliumzuur 1000 mcg plus

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Foliumzuur 1000 mcg plus blijft dankzij foliumzuur eerste keus voor het behoud van een normale homocysteïnestofwisseling. Uw cliënt kan al snel 2000-3000 microgram foliumzuur per dag gebruiken. Dan is het extra belangrijk dat u een gunstig geprijsde, maar effectieve vorm inzet. Foliumzuur 1000 mcg plus biedt hier de beste oplossing.

De hooggedoseerde formule is verrijkt met  actieve methyl- en adenosyl-B12, voor een beter en direct effect. Ook hebben we de nieuwste generatie Quatrefolic®-folaat toegevoegd. De EFSA heeft deze vorm goedgekeurd op veiligheid, kwaliteit en biologische beschikbaarheid. U heeft dus altijd het beste van twee werelden: een hoge, effectieve dosering en de best mogelijke kwaliteit tegen een gunstige prijs. 

Homocysteïne is een stofwisselingsproduct. Elke cel bevat in normale toestand geringe hoeveelheden homocysteïne. Hogere concentraties zijn echter minder gunstig. Met foliumzuur en B12 levert u een belangrijke bijdrage aan een normale homocysteïnestofwisseling. Daarom bevat Foliumzuur 1000 mcg plus beide vitaminen.

Hogere homocysteïnegehaltes kunnen erfelijk zijn. Gehaltes kunnen fluctueren naar gelang de inname en opname van vitamine B6, foliumzuur en B12. Met toenemende leeftijd stijgen ook de homocysteïnegehaltes. Levensstijlfactoren zoals  roken en het gebruik van koffie en alcohol hebben eveneens een belangrijke invloed.

Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen. Foliumzuur draagt bijvoorbeeld bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Daarbij wordt folaattekort beschouwd als wereldwijd het meest voorkomende vitaminetekort. U kunt het dus veel breder inzetten dan alleen bij de homocysteïnestofwisseling.

Productvoordelen

  • Met 80 mcg actief glucofolaat, de best opneembare vorm.
  • Beter effect dankzij adenosyl- en methyl-B12.
  • Wetenschappelijk goed onderbouwd en veilig (EFSA).

Dosering

Tenzij anders aanbevolen 1-3 maal daags, 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

 

Per tablet:
Foliumzuur
920 mcg
Actief folaat
(als 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout)
80 mcg
Actief vitamine B12
(als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide)
20 mcg

Hulpstoffen: vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)) en antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Inhoud

90 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Merk

Bonusan

Sterkte

1000 mcg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen