Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bonusan (1)
  2. Lamberts (1)
  3. Samenwerkende Apothekers (1)
  4. Service Apotheek (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Foliumzuur (1)

Foliumzuur

Wilt u zwanger worden? Slik elke dag één tablet foliumzuur van 0,5 mg. Begin hiermee vier weken voordat u zwanger wilt worden en blijf de foliumzuur gebruiken tot en met de tiende week van uw zwangerschap.

4 Producten
Terug naar boven

Foliumzuur

Wanneer vrouwen zwanger willen worden is het goed om al voor de zwangerschap te beginnen met het slikken van foliumzuur. Uit onderzoek is gebleken dat dagelijks gebruik van foliumzuur tijdens de zwangerschap een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind bevordert. De normale, gezonde voeding bevat niet voldoende foliumzuur om aan de behoefte van vrouwen met een kinderwens te voorzien. Kijk op Leef.nl voor alle voedingssupplementen voor zwangere vrouwen, bijvoorbeeld vitamine D en multivitamines.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen