Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Davitamon (1)
  2. Springfield (1)

Vetzuren

Visolie speciaal voor zwangere vrouwen. Vis(olie) bevat grote hoeveelheden van het belangrijke omega-3 vetzuur DHA. DHA draagt bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen en de ogen van uw baby. Zorg er daarom voor om vóór, tijdens en na de zwangerschap voldoende DHA in te nemen. 

2 Producten
Terug naar boven

Visolie

Gezonde vetzuren, zoals visolie omega-3 is belangrijk wanneer u zwanger wilt worden, zwanger bent, en voor de periode na de bevalling. Omega-3 DHA vetzuur is een belangrijk voor de baby, wanneer u zwanger bent en in de eerste maanden na de geboorte. Ook vóór de zwangerschap kunt u ervoor zorgen dat de de hoeveelheid omega-3 DHA vetzuren in uw lichaam optimaal is voor de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap dragen de gezonde vetzuren bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen en de ogen van uw baby. In de periode na de bevalling komt de omega-3 DHA visolie in de moedermelk.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen