Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Davitamon (3)
  2. Orthica (0)
  3. New Care (0)

Vitaminen

Hier vindt u verschillende merken multivitaminen speciaal voor de zwangere vrouw en voor de nieuwe moeder. Ze zijn speciaal afgestemd op de behoefte van moeder en kind.

4 Producten
Terug naar boven

Voedingssupplementen voor zwangeren

De meeste zwangere vrouwen kunnen tijdens de zwangerschap extra voedingssupplementen gebruiken. Met name vitamine D en foliumzuur, deze moeten in ieder geval worden geslikt. Behalve vitamine D en foliumzuur hoeft een normaal zwangere die dagelijks gezond eet geen extra vitaminetabletten of voedingssupplementen te slikken. Helaas weten we allemaal dat het de meeste mensen niet lukt om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit te eten. Dit geldt zeker voor de aanbevolen hoeveelheid vis (slechts 17% voldoet hieraan). Wanneer u daar als zwangere bij hoort is het raadzaam multivitamines aan de voeding toe te voegen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen