La Roche-Posay Anthelios Kind Melk SPF50+ pocketformaat 40ml

Zeer hoge bescherming voor gezicht en lichaam. UVA Ultra (PPD 39). Zonder parfum. Zonder parabenen. Zand en waterresistent.

 12,00

La Roche-Posay Anthelios Kind Melk SPF50+ pocketformaat 40ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

ANTHELIOS KIND SPF 50+ MELK POCKETFORMAAT Zeer hoge bescherming voor gezicht en lichaam. UVA Ultra (PPD 42). Zonder parfum. Zonder parabenen. Zand en waterresistent. 

Indicaties
Gevoelige kinderhuid. Zonne-intolerantie. Bij zeer felle zon.

Eigenschappen
Zeer hoge, brede en fotostabiele UVA/UVB-bescherming. Optimale bescherming SPF 50+ met extra hoge UVA-bescherming (strenger dan de Europese aanbeveling) dankzij een nieuw, gepatenteerd filtersysteem met Mexoplex® in combinatie met kalmerend en antioxiderend thermaal water van La Roche-Posay. In een nieuwe formule met minder ingrediënten en getest onder dermatologisch toezicht: zonder parfum, zonder parabenen, met minder chemische filters*, getest op nikkel(nikkelgehalte gegarandeerd onder de drempel die allergische reacties uitlokt bij gesensibiliseerde personen).

- Zonder Nano-partikels
- Zeer hoge UVA bescherming
- Zand en waterresistent 
- Zonder parfum, parabenen, octocryleen 

Resultaten
De huid is beschermd tegen zonnebrand maar ook tegen huidreacties en tegen celbeschadiging ten gevolge van UV-straling.

Verpakking en inhoud
Tube 40ml (pocket formaat)

Gebruik
Vlak voor het zonnebaden aanbrengen. Regelmatig rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen en na het afdrogen. Kinderen jonger dan 3 jaar uit de zon houden. Uitwendig gebruik.

Merk

La Roche-Posay

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen