Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Able2 (1)
 2. Duodent (5)
 3. GUM (11)
 4. Interprox (2)
 5. Jordan (1)
 6. Oral-B (1)
 7. Stimudent (1)
 8. TePe (5)
 9. Vitis (2)

Stokers, Ragers & Floss

Voor reiniging tussen de tanden

Tanden schoonmaken betekent niet alleen maar tanden poetsen. Dat is zeker niet genoeg om alle tandplak te verwijderen. Daarom ook: stoken, flossen en ragen. Kies de optie die het best bij uw gebit past en maak dagelijks ook goed tussen de tanden schoon. Zo voorkomt u onder andere tandvleesproblemen en gaatjes.

31 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tanden schoonmaken

Uw tanden maakt u natuurlijk dagelijks schoon door ze te poetsen, twee maal per dag en twee minuten lang. Maar dat alleen is zeker niet genoeg. Ook de interdentale ruimtes moeten gereinigd worden, dat zijn de ruimtes tussen de tanden. Daarvoor kunt u tandenstokers, flossdraad of ragers gebruiken. Het hangt af van uw gebit welke u het best kunt kiezen. Gebruik na het flossen het liefst een mondspoeling om alle plak en etensresten goed weg te spoelen. Op deze manier wordt gezorgd dat het gebit minimaal een maal per dag volledig schoon is.

Flossen

Flossdraad gebruikt u wanneer de ruimte tussen de tanden zeer smal is. Het past namelijk in de kleinste kieren in uw gebit en kan daar de tanden schoonmaken. Als het tandvlees ontstoken is kan het gebruik ervan soms lastig zijn, pijn doen en zelfs gaan bloeden. Door dagelijks te flossen zal het tandvlees zich langzaam herstellen en zal het flossen makkelijker gaan. Natuurlijk kan bloeden ook komen door een verkeerde techniek. Let daarom goed op dat u niet te hard flost of op een verkeerde manier. Bestel flossdraad bij Leef.nl.

Stoken

Wanneer de ruimtes tussen de tanden groter zijn is het beter om tandenstokers te gebruiken. Gebruik nooit andere voorwerpen om de tanden te stoken. Veel mensen stoken hun tanden helaas niet goed genoeg. De stoker dient tussen alle interdentale ruimtes minimaal vijf maal heen en weer te worden gehaald. Het is immers de bedoeling dat alle plak verwijderd wordt. Stook de tanden dagelijks en vraag eventueel uw tandarts voor een uitleg over tanden stoken. Tandenstokers bestelt u natuurlijk bij Leef.nl.

Ragen

Na het tandenpoetsen kunt u de tanden ragen. Ragers zijn kleine borsteltjes waarmee u goed tussen de tanden kunt schoonmaken. Zo worden de bacteriën verwijderd op de plekken waar de tandenborstel niet goed bij komt. Bij Leef.nl zijn ragers gemakkelijk online te bestellen.

Weet u niet zeker wat het meest geschikt is voor uw gebit, vraag dit dan aan uw tandarts. Hij kan het best een advies geven. Bekijk ook onze andere mondhygiëne producten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen