Alpine Muffy Smile

Alpine Muffy Smile - Stoere oorkappen voor schoolkinderen.

 22,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Alpine Muffy Smile

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Concentratieproblemen
Gemiddeld 10% van de schoolgaande kinderen kan zich moeilijk concentreren in de klas en is snel afgeleid. Klassen worden steeds groter en onrustiger waardoor
dit probleem toeneemt. De Muffy Smile kinderoorkap is speciaal hiervoor ontwikkeld. Door regelmatig de Muffy Smile in de klas op te zetten kunnen kinderen zich beter concentreren wat zorgt voor mooiere schoolprestaties en meer rust in de klas. Kinderen zijn blij met hun Muffy!

Multifunctioneel
De Alpine Muffy Smile oorkap is speciaal ontwikkeld voor beter geconcentreerd leren en lezen op school en thuis. De oorkap kan natuurlijk ook gebruikt worden om kinderoren te beschermen tegen te veel lawaai, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten.

Past bij elk kind
De robuuste en comfortabele Muffy Smile oorkap is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij de verstelbare hygiënische hoofdband past de Muffy perfect bij elk kind
op het hoofd en kan de oorkap met het kind ‘meegroeien’. Na gebruik kan de oorkap ingeklapt worden en past hij gemakkelijk in een bureaulade of schooltas. De Alpine Muffy Smile is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Echter adviseren wij de oorkap niet bij kinderen jonger dan 2 jaar te gebruiken.

Hip design
De vrolijke gele kleur en de lachende smiley opdruk zorgen ervoor dat zowel jongens als meisjes de oorkap met plezier in de klas dragen. 

Protect&Go bag
Alpine heeft een tasje ontworpen om de oorkap handig en hygiënisch in op te bergen. In elke verpakking zit een Protect&Go bag.

Unieke productkenmerken
• Zeer comfortabel
• Verstelbaar, gaat jaren mee
• Inklapbaar, makkelijk meenemen en opbergen
• Geschikt voor jongens én meisjes
• Robuust en duurzaam, zeer goede kwaliteit
• Makkelijk te reinigen
• Met handig Protect&Go opbergtasje
• Dutch Design

Inhoud van de verpakking
• Kinderoorkap
• Protect&Go opbergtasje
• Gebruiksaanwijzing

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Dutch Design
Het ontwerp van de Alpine oorkappen en van de verpakking is een exclusief Dutch Design.

Alpine Hearing Protection - Blijvend innovatief
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van de producten in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering.

Dempingswaarden Alpine Muffy Smile Getest volgens EN 352-2: 2002 

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 13,3 13,1 15,3 22,7 31,9 33,8 36,8 28,6
Standaard afwijking dB 5,1 3,5 3,0 3,6 3,9 3,0 3,9 6,4
Verwachte dempingswaarde in dB (APV) 8,2 9,6 12,3 19,1 28,0 30,8 32,9 22,2

H=28 M=22 L=15 SNR=25

Merk

Alpine

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen