Multilind Baby Billenspray 10% zinkoxide

Multilind Baby Billenspray verzacht en beschermt de huid en is geschikt bij rode billetjes.

Multilind Baby Billenspray 10% zinkoxide

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het huidje van de baby of een klein kind is erg teer en kwetsbaar, omdat de beschermingsfunctie van de huid op jonge leeftijd nog niet volledig ontwikkeld is. Multilind Baby Billenspray is een zeer milde en geconcentreerde spray, speciaal voor het verzorgen van de billetjes van de baby’s en jonge kinderen.

De billenspray met 10% zinkoxide is voor de intensieve verzorging van de huid.

Multilind Baby Billenspray verzacht en beschermt de huid en is geschikt bij rode billetjes. De spray wordt goed verdragen en is parfumvrij. Daardoor is het geschikt voor iedere huid. De toegevoegde kamille- en calendula-extracten helpen de huid te ontspannen en bevorderen het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. De spray hecht onmiddellijk en goed aan de huid en biedt bescherming tegen vloeistoffen zoals bijvoorbeeld urine en dunne ontlasting. De handige sprayflacon is hygiënisch en vooral praktisch in gebruik, omdat de toch al gevoelige babybilletjes hiermee niet hoeven te worden aangeraakt.

Productvoordelen

  • Hygiënisch en prettig in gebruik
  • Geen vieze vingers meer!
  • 100% vrij van parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Gebruiksadvies

Maak de huid eerst goed schoon. Schud Multilind Baby Billenspray goed voor het gebruik. Spray op de huid van de baby. Zo nodig, kunt u de Baby Billenspray zachtjes inwrijven in de huid. Indien nodig meerdere malen per dag herhalen.

Bevat geen

Parfum

Inhoud

50 of 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Merk

Multilind

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen