Nagel Myco Cure spray

Nagel Myco Cure spray verfrist, verzacht en kalmeert de huid van de voeten.


 15,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nagel Myco Cure spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nagel Myco Cure is een doeltreffende, natuurlijke huidspray, speciaal bedoeld voor de gevoelige, droge en geprikkelde huid op de voeten en voor de verzorging van nagels. De spray reinigt, koelt, ontspant en voedt de huid. Het verfrist, verzacht en kalmeert. Nagel MycoCure kan worden toegepast bij een geïrriteerde, jeukende, (zeer) droge of schilferende huid. Myco Cure bestaat geheel uit natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Myco Cure bevat Tea Tree olie

Te gebruiken bij

  • Verzorging van gevoelige, droge en geprikkelde huid op de voeten
  • Voor de verzorging van nagels
  • Huidproblemen

Productvoordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Verfrist, verzacht en kalmeert

Dosering

Mycocure spray twee á drie keer per dag aanbrengen.

Gebruiksadvies

MycoCure twee à drie keer per dag aanbrengen. Altijd aanbrengen op een schone huid. Flacon op circa 10 cm van de huid houden en enige malen sprayen. Schudden voor gebruik. Niet voor inwendig gebruik. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Samenstelling

Water, Glycerol, Zinkpyrithion, Polysorbaat, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide, Pepermuntolie, Basilicumolie, Tea Tree Olie, Lavendelolie, Vitamine E, Siliciumoxide.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen