Myk 1 Crème 10mg/g

MYK-1 is een geneesmiddel tegen huidinfecties veroorzaakt door schimmels (mycosen).

 9,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Myk 1 Crème 10mg/g

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

MYK-1 is een geneesmiddel tegen huidinfecties veroorzaakt door schimmels (mycosen).

Te gebruiken bij

  • Schimmelinfectie van de voet (zwemmerseczeem)
  • Pityriasis versicolor 
  • Aandoeningen van de huid, veroorzaakt door candida, een gist

Dosering

Behandel een- of tweemaal per dag. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week na het geheel verdwijnen van de huidafwijking.

Gebruiksadvies

Breng een hoeveelheid MYK-1 die voldoende is voor het te behandelen huidoppervlak aan. Masseer voorzichtig totdat het product is ingetrokken in de bovenste huidlaag. Gebruik geen luchtdicht verband. Behandel èèn of tweemaal per dag. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week na het geheel verdwijnen van de huidafwijking. 

Voor mycosen (aandoeningen veroorzaakt door schimmels) aan de voet zijn vaak zes weken nodig.

Voor mycosen van de romp en huidplooien: 4 weken.

Voor pytiriasis versicolor: 2 weken.

Stop de behandeling niet voortijdig wanneer binnen die termijn verbetering optreedt. Het is van het grootste belang dat de behandeling wordt voortgezet, dit om te voorkomen dat de infectie zich opnieuw voordoet. Raadpleeg uw arts wanneer er na 4 weken geen verbetering is. In geval u bemerkt dat MYK-1 hydrofiele crème 10 mg/g te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan MYK-1 hydrofiele crème 10 mg/g bijwerkingen veroorzaken.

Huidaandoeningen: Vaak (bij 1-10% van de patiënten) kan een lichte irritatie (jeuk; een branderig gevoel, verhitting) voorkomen. Soms (bij 0,1-1% van de patiënten): erythema (rode kleur van de huid). Zeer zelden (bij minder dan 0,01% van de patiënten) worden tintelingen en blaasjesvorming waargenomen. Zoals bij alle stoffen, die op de huid worden aangebracht zijn overgevoeligheidsreacties (jeuk, roodheid en/of zwelling) bij gebruik mogelijk.

Interacties

Tenzij dit door de behandelende arts is voorgeschreven mogen er tegelijktijdig geen andere middelen voor plaatselijk gebruik op de aandoening worden aangebracht. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder recept kunt verkrijgen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Het gebruik van dit geneesmiddel moet vermeden worden tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel inneemt.

Samenstelling

Sulconazolnitraat, Cetylalcohol, Stearylalcohol, L-Ascorbylpalmitaat (E304), Glycerolstearaat en macrogol 100 stearaat, Isopropylmyristaat, Polysorbaat 60 (E435),Propyleenglycol (E1520), Sorbitaanmonostearaat (E491), Natriumhydroxyde (E524) (voor een pH 5,2), Gezuiverd water.

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Wees extra voorzichtig met dit middel:

  • wanneer u het gebruikt bij kinderen jonger dan 6 jaar
  • breng dit middel niet aan op wonden en slijmvliezen
  • vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, smoel de ogen met veel water
  • volg de voorgeschreven behandelingduur
  • gebruik van dit middel bji overgevoeligheid wordt niet aangeraden

Merk

Will Pharma

Sterkte

10 mg/g

Hoe te bewaren

MYK-1 buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet boven 25°C bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen