Malteser Nagelknipper CR2728

Malteser Nagelknipper CR2728

 6,10
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Malteser Nagelknipper CR2728

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sinds 1926 worden in Solingen in Duitsland Malteser Staalwaren geproduceerd. Door het gebruik van hoogwaardig staal maken ervaren specialisten fijne staalwaren en manicureen pedicure-artikelen. Dit gebeurt met behulp van de modernste machinetechnieken, maar ook met traditionele handarbeid. Hierdoor zijn de Malteser Staalwaren van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Te gebruiken bij

  • Knippen van nagels

Inhoud

1 stuk

Meer informatie

Ieder product wordt vanaf het smeden van het staal tot en met het verzendklaar maken vele malen uitgebreid getest. Alleen de beste artikelen komen door de tests. Dit betekent dat u altijd een product van de hoogste kwaliteit in handen heeft. Op alle Malteser Staalwaren heeft u dan ook een levenslange garantie. Alle staalwaren zijn los verkrijgbaar, maar er is ook een speciale (toonbank)display samengesteld, waarin de meest verkochte staalwaren getoond worden.

Merk

Malteser

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen