Nasaline Junior Neusdouche

Nasaline Junior Neusdouche is een uniek gepatenteerd hulpmiddel.

 19,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Nasaline Junior Neusdouche

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nasaline Junior Neusdouche is een uniek gepatenteerd hulpmiddel.

Productvoordelen

  • Goedgekeurd en erkend door apotheken en ziekenhuizen wereldwijd
  • De siliconen tip bevat geen latex 

Dosering

Gebruik een spuit vol (35 ml) voor elk neusgat 's ochtends en 's avonds of naar behoefte.

Gebruiksadvies

Verwarm vers, schoon leidingwater of gebruik water direct van de kraan. De temperatuur moet rond lichaamstemperatuur zijn en comfortabel aanvoelen. Meng dan het water met 1 sachet Nasaline zout. Roer tot al het zout is opgelost. Zuig de zoutoplossing helemaal in de spuit. Sta (of zit) licht gebogen over een gootsteen, wasbak of bad. Duw de siliconen tip tegen het neusgat, zodat deze compleet wordt afgesloten. Duw de zoutoplossing langzaam in het neusgat. Blijf normaal ademen door de mond en slik niet. Wanneer de zoutoplossing de achterkant van de neusholte bereikt, zal de keel zich automatisch in een reflex afsluiten. De zoutoplossing vult de neusholte compleet en zal door het andere neusgat naar buiten stromen, met al het ongewilde slijm en verontreiniging. Het kan voorkomen dat er een beetje lang de keel loopt. Dit is niet schadelijk. Een normale spoeling duurt zo'n 10 seconden per neusgat. Gebruik een zakdoekje om achtergebleven zoutoplossing uit te snuiten. Er kan wat zoutoplossing achterblijven, wat een paar uur later alsnog er uit loopt.

Inhoud

1 Nasaline Irrigator, 1 handige bewaar/reis koker, 10 gratis sachets zoutoplossing

Meer informatie

De Nasaline Junior Irrigator is een kleinere 35 ml spuit en deze heeft een kleinere gepatenteerde silicone tip aan het eind van de spuit gemonteerd. De silicone tip is ontwikkeld om tegen de meeste kinderneuzen te passen zodat het neusgat volledig wordt afgesloten. Het kanaal in de tip heeft de vorm van een zandloper, waardoor een zachte dwarrelende stroom ontstaat, wanneer de zoutoplossing de neus binnendringt. De silicone tip bevat geen latex zodat het direct op de huid kan worden gebruikt.

Merk

Nasaline

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen