Nasumel Neuszalf

Nasumel Neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus.

 17,73
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nasumel Neuszalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

NasuMel neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus. Het helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt en verweekt korstjes in de neus. NasuMel neuszalf biedt bacteriële bescherming en heeft wondreinigende werking en wordt  o.a. door KNO artsen ingezet bij:
  • korstjes in de neus
  • (postchirurgische) behandeling en preventie van al dan niet geïnfecteerde wondjes in de neus en tengevolge daarvan korstvorming in de neus.
  • behandeling van droog, geïrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld als gevolg van - het chronisch gebruik van corticosteroïd neussprays of
    - door gebruik van CPAP (slaap apneu) - maar ook tijdens wintersporten of werken in droge ruimten.


NasuMel neuszalf helpt ook bij 'hooikoorts'. Hooikoortsklachten beginnen bij het hechten van gras-en boompollen, maar ook huisstofmijt, op het neusslijmvlies. Door Nasumel neuszalf toe te passen brengt u een beschermend laagje aan op het neusslijmvlies. Daardoor kunnen gras-en boompollen zich minder goed nestelen op het neusslijmvlies en u minder last heeft van hooikoortsklachten.

NasuMel neuszalf is goed smeerbaar en bestaat uit een - voor het neusslijmvlies - verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel neuszalf bevat geen corticosteroïden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

NasuMel neuszalf is geschikt voor alle leeftijden en bevat de volgende ingrediënten: Arachis oleum, cera alba, glyceryl oleate, mel, aqua.

Inhoud

15 gram

Merk

Nasumel

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen