Naturapharma Jojoba Olie

Een weldaad voor ieder huid- en haartype.

* Verplichte velden

Vanaf  4,10
Aantal:

Naturapharma Jojoba Olie

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Naturapharma Jojoba Olie is 100% puur natuur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken (Simmondsia chinensis) die verbouwd worden op de Hatzerim kibboets in de Negev woestijn in Israël. De Israel Bio-Organic Agriculture Association (IBOAA) staat garant voor een blijvend hoge kwaliteit van de Jojoba olie.

Jojoba olie is zeer zuiver en stabiel en wordt niet ranzig. Het bijzondere karakter van Jojoba olie ligt daarin dat Jojoba olie chemisch gezien een was is en dat haar vetten sterke overeenkomsten vertonen met de natuurlijke huidvetten. Jojoba olie is samengesteld uit voornamelijk lange-keten vetzuren en bevat geen hars, teer of alkaliën. De olie zelf is een stabiele antioxidant en bevat tocoferol (Vitamine E).

Naturapharma Jojoba Olie is een weldaad voor ieder huid- en haartype. Jojoba olie helpt huid en haar te beschermen tegen guur en koud weer, luchtvervuiling en statische elektriciteit. Jojoba olie is de ideale draagolie voor essentiële oliën en vormt een perfecte basis voor een make up. Naturapharma Jojoba Olie kan worden gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar, maar ook na het zonnen, na het ontharen of als baby- bad- en massage-olie.

Samenstelling

100% pure jojoba olie

Inhoud

25, 50 en 100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 25, 50 en 100 ml.

Merk

Naturapharma

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen