Vichy Neovadiol Magistral Dag & Nachtcrème

Het dromen over de ideale huid is verleden tijd, ook na de menopauze.
Voor alle vrouwen na de menopauze die de postmenopauzale effecten op hun huid, heeft Vichy de Neovadiol Magistral Dagcréme ontwikkeld. Zo bestrijdt u de afnemende huiddichtheid en een brozer en droger wordende huid. 33,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vichy Neovadiol Magistral Dag & Nachtcrème

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Na de menopauze (leeftijdsindicatie: 55+).
Gemodelleerde gezichtscontouren, soepele gelaatstrekken, intens comfort.

EFFECTIEVE WERKING
Weefselreconstructietechnologie + reconstruerende essentiële oliën:
Dankzij meer dan 30 jaar expertise op het gebied van weefselkennis heeft Laboratoires Vichy  de weefselreconstructietechnologie ontwikkeld. Deze technologie is gebaseerd op een combinatie van unieke ingrediënten: Proteic Gf, die de groeifactoren, onmisbare proteïnen voor de huidreconstructie stimuleert en Proxylane die de steunweefsels, de reservoirs voor groeifactoren versterkt.
Om te kunnen beantwoorden aan de behoeften van de huid na de menopauze, hebben Laboratoires Vichy aan de weefselrecontructiebestanddelen nog een nieuwe generatie reconstruerende essentiële oliën toegevoegd.
Deze hebben niet alleen voedende eigenschappen, maar dragen ook bij aan de reconstructie van de huid vanwege de uitzonderlijke hoeveelheid omega 3, 6 en 9 die ze bevatten. Ze zijn gekozen vanwege hun echt verzorgende eigenschappen: ze kalmeren, regenereren, revitaliseren en beschermen de huid en geven haar weer al haar levenskracht terug.
De hypoallergene formule is getest onder dermatologisch toezicht. De formule is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder parabenen.
Verbeterde huiddichtheid
Waargenomen bij 8/10 vrouwen
Zelfevaluaties bij 49 vrouwen, na 8 weken.

PLEZIER
Het plezier van een voedende textuur die de huid en de zintuigen vult, en een comfortabel gevoel geeft. Een royale verzorging met een ultieme concentratie aan natuurlijke oliën. Niet vet, niet plakkerig.

GEBRUIK
Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen.

TEXTUUR
Extra rijke balsem die een heerlijk verzorgd gevoel geeft.
Niet vet, niet plakkerig en niet glimmend.

VERPAKKING & INHOUD
Pot - 50 ml


Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen