Carelastin neusspray azelastine 10ml

Neusspray azelastine 10ml

 15,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Carelastin neusspray azelastine 10ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een middel voor behandeling van klachten ten gevolge van hooikoorts, huisstofmijtallergie en huisdierenallergie.

Bij deze allergieën kan je last hebben van : verstopte neus, loopneus, jeukende neus, niezen.

Carelastin neusspray werkt binnen 15 minuten. Op het moment dat je de eerste allergieklachten voelt, kan Carelastin neusspray snel verlichting bieden. Carelastin neusspray blijft tot 12 uur werkzaam, dus als je het twee keer per dag aanbrengt in je neus heb je de hele dag (24 uur lang) minder last van je hooikoortsklachten.

Te gebruiken bij

 • Hooikoorts
 • Huisstofmijtallergie
 • Huisdierenallergie

Productvoordelen

 • Het werkt snel (binnen 15 minuten)
 • Het is een lange tijd werkzaam (12 uur)
 • Je mag het gebruiken zolang symptomen zich voordoen (worden de symptomen na 48 uur niet beter of verslechteren deze? Neem dan contact op met je arts)
 • Je kan het gebruiken als je last hebt van allergieën die je het hele jaar door hebt (zoals huisdierenallergie, huisstofmijtallergie of schimmelallergie) of allergieën die seizoensgebonden zijn (zoals hooikoorts)
 • Het is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar en voor volwassenen

Dosering

Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: De normale dosering is twee keer per dag één verstuiving in elk neusgat. Dit komt overeen met 0,56 mg azelastine hydrochloride (de werkzame stof) per dag. Dit medicijn kan worden gebruikt totdat de klachten zijn verdwenen. De werking van dit middel houdt ongeveer 12 uur aan. Indien na gebruik van dit medicijn uw klachten niet minder worden of wanneer de klachten terugkeren, neem dan contact op met de huisarts.

Gebruiksadvies

 1. Voor gebruik moet eerst de beschermkap worden verwijderd.
 2. Bij de eerste maal gebruik moet je het flesje eerst onder druk brengen. Dit doe je door het pompje eerst enige malen in te drukken totdat er een fijne nevel wordt verkregen. Voor het gebruik van de spray de neus eerst goed snuiten.
 3. Spray eenmaal in elk neusgat waarbij het hoofd rechtop wordt gehouden.
 4. Daarna de beschermkap weer op het flesje plaatsen.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter. Carelastin neusspray wordt in het algemeen goed verdragen.

Azelastine neusspray is getest door duizenden hooikoortspatiënten gedurende de afgelopen 3 decennia en het is geschikt voor volwassenen en kinderen (ouder dan 6 jaar.) Tijdens het gebruik van Carelastin neusspray wordt er regelmatig een bittere smaak geproefd. Door de neusspray correct te gebruiken, of door direct na gebruik je tanden te poetsen of iets te drinken, kan de bittere smaak voorkomen worden.

Interacties

In het geval van Carelastin azelastine neusspray zijn er geen specifieke wisselwerkingen met andere medicijnen bekend.

Contra-indicaties

Er zijn geen speciale waarschuwingen of voorzorgen voor gebruik.

Samenstelling

De werkzame stof in dit medicijn is azelastine hydrochloride 1 mg/ml.

De andere stoffen in dit medicijn zijn: methylhydroxypropylcellulose, natriumedetaat, citroenzuur watervrij, natriumfosfaat - 12 H2O, natriumchloride en demi water.

Inhoud

10ml

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen