New Care B6 B12 Foliumzuur

New Care B6 B12 Foliumzuur is een combinatie van drie vitaminen uit de groep B-vitaminen die een gezamenlijke activiteit in het lichaam hebben.

 18,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

New Care B6 B12 Foliumzuur

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

New Care B6 B12 Foliumzuur is een combinatie van drie vitaminen uit de groep B-vitaminen die een gezamenlijke activiteit in het lichaam hebben. Hoewel bij een verhoogde behoefte aan één van de B-vitaminen geldt dat het beter is om alle B-vitaminen te supplementeren, geldt dit niet voor dit trio. Vitamine B6, B12 en foliumzuur hebben een synergetische invloed en zijn betrokken bij talrijke processen die zich in ons lichaam afspelen. Een aanvulling van dit trio B-vitaminen heeft dan ook een brede activiteit. Vitamine B6, B12 en foliumzuur ondersteunen het homocysteïnemetabolisme. Gezamenlijk dragen deze drie B-vitaminen ook bij aan een heldere geest en zijn goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt dit drietal het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid. Vitamine B6 en vitamine B12 dragen bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Vitamine B6 en B12 zijn bovendien van belang voor het zenuwstelsel en ondersteunen het energieniveau. Foliumzuur en vitamine B12 dragen bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Foliumzuur ondersteunt de aanmaak van rode en witte bloedlichaampjes. Foliumzuur is bovendien belangrijk voor vrouwen met een kinderwens en draagt bij tot de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap.

Productvoordelen

  • Vrij van dopinggerelateerde stoffen, dus geschikt voor topsporters

Dosering

1 x daags 1 zuigtablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd ('s middags of 's avonds). De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruiksadvies

Tabletten onder de tong laten smelten.

Zwangerschap / Borstvoeding

/na overleg met uw arts of apotheker

Contra-indicaties

Gebruik B6 B12 Foliumzuur niet:

  • Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. 
  • Dit voedingssupplement bevat zoetstof en dient niet te worden gebruikt door kinderen.

Samenstelling

Vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat), vitamine B12 (als dibencozide), foliumzuur

Bevat geen

Gluten, gist, lactose, kleurstoffen, conserveringsmiddelen

Inhoud

60 zuigtabletten

Meer informatie

New Care B6 B12 Foliumzuur bevat de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5- fosfaat) samen met de actieve vorm van vitamine B12 (als dibencozide) voor een goede benutting in het lichaam. Voor een goede opname is New Care B6 B12 Foliumzuur bovendien gedoseerd in de vorm van een zuigtablet. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Door B12 te supplementeren in de vorm van een zuigtablet wordt de maag ontzien.

New Care B6 B12 Foliumzuur voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care B6 B12 Foliumzuur met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.

Merk

New Care

Hoe te bewaren

Het product in de originele verpakking, droog en niet boven de 25° C bewaren. Bewaar B6 B12 Foliumzuur buiten zicht en bereik van jonge kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen